Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф (Ethiopia Yirgacheffe)
Знижка 10%!
Кількість акційних товарів обмежена
Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф (Ethiopia Yirgacheffe)
Яскрава кава з нотками чорного чаю, лимона та фруктів. Має виражену кислинку.
Ефіопія Йоргачеф вирощена на висоті 1900-2000 м н.р.м в регіоні Йоргачеф. Ця кава - гармонічне поєднання зерен з двох станцій обробки - Bogale Tekebo і Chelbesa.
Каву, оброблену на Bogale Tekebo Washing Station виростив відомий фермер Богале Текебо, який працює в цій галузі вже понад 24 роки. Фермер щороку переробляє понад 2700 тонн кавових ягід. Для Богале дуже важлива якість, тому він ретельно відбирає сировину та контролює весь процес обробки. Фермер здобув визнання місцевої спільноти як взірець виняткової обробки кави.
Каву оброблену на станції Chelbesa зібрали від 495 дрібних фермерів.
Урожай кави ретельно відсортували, обробили прісною водою та висушили на африканських ліжках (піднятих столах з сіткою).
Секрет смаку кави Ефіопія Йоргачеф.
В Ефіопії понад 65% кавових дерев - дика арабіка. Висота плантацій складає не менше 1500 метрів над рівнем моря. Крім цього, клімат в даній місцевості відомий достатньою кількістю опадів, ґрунт багатий мінералами. Саме ці особливості зростання сорту роблять його таким смачним і ароматним.
Йоргачеф - справжня гордість Ефіопії.
Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф (Ethiopia Yirgacheffe)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Ефіопія |
Профіль чашки | Чорний чай, лимон, фрукти |
Склад | Арабіка 100 % |