Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф Ідідо (Ethiopia Yirgacheffe Idido)
Знижка 10%!
Кількість акційних товарів обмежена
Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф Ідідо (Ethiopia Yirgacheffe Idido)
Преміальна кава з нотками чорного чаю, цитруса та фруктів. Має виражену кислинку.
Каву Ефіопія Йоргачеф Ідідо Gr.1 вирощують на висоті 1950-2100 м н.р.м. в селі Ідідо, яке розташоване в регіоні Йоргачеф.
Врожай кави збирають вручну та обробляють митим способом на місцевій станції Ідідо. Обробка полягає в тому, що плоди депульпують та замочують на 48 годин. Після цього сушать на африканських ліжках протягом 18-21 дня.
Grade 1 (Gr. 1) означає найвищу якість ефіопської кави.
Секрет смаку кави Ефіопія Йоргачеф.
В Ефіопії понад 65% кавових дерев - дика арабіка. Висота плантацій складає не менше 1500 метрів над рівнем моря. Крім цього, клімат в даній місцевості відомий достатньою кількістю опадів, ґрунт багатий мінералами. Саме ці особливості зростання сорту роблять його таким смачним і ароматним.
Йоргачеф - справжня гордість Ефіопії.
Кава в зернах Ефіопія Йоргачеф Ідідо (Ethiopia Yirgacheffe Idido)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Ефіопія |
| Профіль чашки | Чорний чай, цитрус, фрукти |
| Склад | Арабіка 100 % |
