Кава в зернах Колумбія без кофеїну (Colombia Decaf)
Знижка 20%!
Кількість акційних товарів обмежена
1 044 грн 1 305 грн
Кава в зернах Колумбія без кофеїну (Colombia Decaf)
Кава без кофеїну з нотками фруктів та горіха.
Колумбія Декаф - кава з Колумбії, яка проходить процес декофеїнізації. У порції напою кількість кофеїну знижується, наприклад, з 80-100 мг до 3-х мг.
Декаф проходить спеціальну обробку, яка передбачає видалення кофеїну. Смак та аромат напою при цьому зберігаються.
Гарне рішення для тих, хто не може насолоджуватись звичайною кавою, але дуже її любить.
DCM декофеїнізація
Процес декофеїнізації відбувається наступним чином.
На першому етапі зерна збільшують в обʼємі за допомогою гарячої води та пару. Це необхідно, щоб поліпшити транспортування речовин при подальшому додаванні розчинника.
Потім додають розчинник, за допомогою якого кофеїн у зернах розчиняється. Однак лише частина вмісту кофеїну вільно екстрагується після першого етапу екстракції. Тому етап екстракції повторюється декілька разів з використанням свіжого розчинника.
Після завершення екстракції розчинник видаляють з кавових зерен за допомогою пару.
Останній етап полягає в повторному висушуванні вологих кавових зерен (до вологості приблизно 11%).
Весь процес вилучає настільки багато кофеїну з кавового зерна, що залишковий вміст знаходиться значно нижче стандартизованих лімітів багатьох європейських країн для декафеїнованої кави (0,1% в сухій речовині).
Кава в зернах Колумбія без кофеїну (Colombia Decaf)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Колумбія |
Профіль чашки | Фрукти, горіх |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |