coffee-craft
Вхід | Реестрація Каталог кави Дегустаційні набори Аксесуари Акції
ОПТ Доставка та оплата
(067) 009 08 42 office@coffee-craft.com.ua

Графік роботи:
Понеділок - п'ятниця
з 10:00 до 18:00


Укр Рус
Новинка
Без кофеїну
Кава в зернах Колумбія без кофеїну Шугаркейн (Colombia Decaf Sugarcane)

Кава в зернах Колумбія без кофеїну Шугаркейн (Colombia Decaf Sugarcane)

Оценка 5 (3 голосов)
Кава без кофеїну з нотками какао, сухофруктів та узвару.
Гірчинка     
Кислинка     
Країна походження Колумбія
Профіль чашки Какао, сухофрукти, узвар
Склад Арабіка 100 %
Ступінь обсмаження Середня
Примітка Можливе виділення невеликої кількості кавових масел. При замовленні 1 кг буде відправлено 4 пачки по 250 г.
250 г
401 грн
1 кг
1 484 грн

1 484 грн

Кава в зернах Колумбія без кофеїну Шугаркейн (Colombia Decaf Sugarcane)

Кава без кофеїну з нотками какао, сухофруктів та узвару.

Колумбія Декаф Шугаркейн - кава вирощена на висоті 1400-2100 м н.р.м., яка проходить процес декофеїнізації методом Sugarcane EA. У порції напою кількість кофеїну знижується, наприклад, з 80-100 мг до 3-х мг. Смак та аромат кави при цьому зберігаються.
Через особливості структури клітин кави без кофеїну зерна можуть мати маслянисту поверхню, навіть у світлому обсмаженні.

Метод Sugarcane EA.
Для декофеїнізації кави використовують етилацетат - природну сполуку, яку отримують з цукрової тростини. Процес вилучення кофеїну виглядає наступним чином.
1. Зелені зерна обробляють парою протягом 30 хвилин. Процес відбувається при низькому тиску, що дозволяє розкрити пори кави та витягнути кофеїн.
2. Зерна поміщають у розчин етилацетату на певний час. За цей час етилацетат зв’язується з хлорогеновою кислотою та відокремлює кофеїн від решти кавового зерна.
3. Коли зерна досягають рівня насичення, резервуар спустошують і наповнюють свіжим розчином. Цей процес повторюють приблизно 8 годин або до тих пір, поки кава не буде достатньо декофеїнізована.
4. Після видалення кофеїну зерна повторно обробляють парою, щоб видалити залишки етилацетату.
5. Декофеїнізовану каву висушують до початкового рівня вологості.

Декаф - гарне рішення для тих, хто не може насолоджуватись звичайною кавою, але дуже її любить.

Кава в зернах Колумбія без кофеїну Шугаркейн (Colombia Decaf Sugarcane)

Характеристики
Гірчинка     
Кислинка     
Країна походження Колумбія
Профіль чашки Какао, сухофрукти, узвар
Склад Арабіка 100 %
Ступінь обсмаження Середня

Кава в зернах Колумбія без кофеїну Шугаркейн (Colombia Decaf Sugarcane)

Написати відгук

text_review_register
Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду

Опт від 5 кг

Доставка та оплата

1
false
false
true
Вилучити
Змінити