coffee-craft
Вхід | Реестрація Каталог кави Дегустаційні набори Аксесуари Акції
ОПТ Доставка та оплата
(067) 009 08 42 office@coffee-craft.com.ua

Графік роботи:
Понеділок - п'ятниця
з 10:00 до 19:00


Укр Рус
Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)

Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)

Кава для поціновувачів яскравої кислинки. Насичений смак з нотками червоної смородини та цитруса.
Гірчинка     
Кислинка     
Профіль чашки Червона смородина, цитрус
Склад Арабіка 100 %
Ступінь обсмаження Середня

270 грн

Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)

Кава для поціновувачів яскравої кислинки. Насичений смак з нотками червоної смородини та цитруса.


Кава Кенія Каріані вирощена на кавовій фермі Каріані в окрузі Кіріньяга на висоті 1600 м н.р.м.

Ферма покрита червоним вулканічним ґрунтом, на який випадає 1100 мм опадів на рік. Це пояснює велике виробництво кави.

Каву Кенія Каріані обробляють митим способом.

Коли з усіх великих, соковитих, повністю стиглих ягід знімають шкірку, їх відправляють на ферментацію. Воду для обробки беруть з річки Рунду. 

Після ферментації зерна висушують на сонці. Для цього зерна розкладають на африканських ліжках, які являють собою дрібні сітки на опорах. Такий метод сушки забезпечує потік повітря навколо зерен. Плоди розсипають тонким шаром товщиною не більше 3 см, перемішують 3 рази на день і оберігають від дощової води. Сушка займає від 5 до 30 днів, залежно від сезонної погоди.

Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)

Характеристики
Гірчинка     
Кислинка     
Країна походження Кенія
Профіль чашки Червона смородина, цитрус
Склад Арабіка 100 %
Ступінь обсмаження Середня

Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)

Написати відгук

text_review_register
Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду

Опт від 2 кг

Доставка та оплата

1
false
false
true
Вилучити
Змінити