Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)
Кава для поціновувачів яскравої кислинки. Насичений смак з нотками червоної смородини та цитруса.
Кава Кенія Каріані вирощена на кавовій фермі Каріані в окрузі Кіріньяга на висоті 1600 м н.р.м.
Ферма покрита червоним вулканічним ґрунтом, на який випадає 1100 мм опадів на рік. Це пояснює велике виробництво кави.
Каву Кенія Каріані обробляють митим способом.
Коли з усіх великих, соковитих, повністю стиглих ягід знімають шкірку, їх відправляють на ферментацію. Воду для обробки беруть з річки Рунду.
Після ферментації зерна висушують на сонці. Для цього зерна розкладають на африканських ліжках, які являють собою дрібні сітки на опорах. Такий метод сушки забезпечує потік повітря навколо зерен. Плоди розсипають тонким шаром товщиною не більше 3 см, перемішують 3 рази на день і оберігають від дощової води. Сушка займає від 5 до 30 днів, залежно від сезонної погоди.
Кава Кенія Каріані АА (Kenya Kariani AA)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Червона смородина, цитрус |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |