Кава в зернах Мексика Топаз (Mexico Topacio)
Кава з легкою кислинкою. Профіль смаку шоколад, горіх, яблуко
Сорт Арабіка Мексика Топаз вирощують дрібні фермери в регіонах Халтенанго і Вілья-Корсо Чьяпас, Мексика. Фермери вручну очищають плоди від оболонки і зброджують їх в маленьких резервуарах перед сушінням на сонці. Урожай збирають з січня по квітень. Пергаментну каву зберігають на складі, а потім готують до експорту в період з лютого по липень.
Дерева, що ростуть на висоті від 1100 до 1500 м н.р.м., забезпечені вулканічним ґрунтом, а також хорошим поєднанням сонячного світла, ідеальної температури та опадів, які необхідні для вирощування SHG кави.
Кава в зернах Мексика Топаз (Mexico Topacio)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Мексика |
Профіль чашки | Шоколад, горіх, яблуко |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |