Кава в зернах Сальвадор Себастіан Альварес (Salvador Sebastian Alvarez)
Насичений яскравий смак з нотками шоколадного лікеру, амарето та полуниці. Легка кислинка. Сорт натуральної обробки.
Кава Сальвадор Себастіан Альварес вирощена на висоті 1000-2365 м над рівнем моря у гірському хребті Апанека-Іламетепек.
Сорт культивує Себастіан Альварес на фермі El Naranjo, де для захисту кавових дерев від прямих сонячних променів висаджені тіньові дерева. Такий підхід забезпечує повільніше дозрівання і сприяє кращому розвитку смакоароматичних властивостей.
Вулканічні грунти, насичені мінералами, створюють ідеальні умови для вирощування кави високої якості.
Після збору стиглих ягід їх обробляють сухим способом на Beneficio San Miguel Drying Mill.
Кава в зернах Сальвадор Себастіан Альварес (Salvador Sebastian Alvarez)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Сальвадор |
Профіль чашки | Шоколадний лікер, амарето, полуниця |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |