Кава в зернах Руанда Каренгера (Rwanda Karengera)
Насичена та збалансована кава з нотками ягід та сухофруктів. Середня кислинка.
Кава Руанда Каренгера вирощена на висоті 1674 м н.р.м. в районі Ньямашеке, у секторі Кірімбі. Велика висота над рівнем моря та багатий мінералами вулканічний грунт створюють ідеальні умови для вирощування кави високої якості. Сорт оброблений митим способом на станції KARENGERA CWS.
На станції обробки плоди ретельно відсортували вручну, видаливши дефектні ягоди. Далі з плодів видалили шкірку. Потім протягом 15-18 годин відбувалась ферментація. Після обробки зерна висушили на африканських ліжках (спеціальних піднятих столах з сіткою).
Завдяки соціальним та екологічним проєктам, фермери отримують добрива та знання зі збереження екосистем.
Кава в зернах Руанда Каренгера (Rwanda Karengera)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Руанда |
Профіль чашки | Ягоди, сухофрукти |
Склад | 100 % арабіка |
Ступінь обсмаження | Середня |