Кава в зернах Мексика Лас Которрас (Mexico Las Cotorras)
Кава з помірною кислинкою. Профіль смаку шоколад, горіх, слива.
Кава Мексика Лас Которрас вирощена на висоті 1300-1700 м н.р.м у штаті Чіапас, де знаходиться біосферний заповідник Тріунфо. Подорожуючи віддаленими високогір’ями, тут можна побачити неймовірно красивий вид птахів. Цих птахів називають Cotorras, для них ідеальне середовище існування - кавові ферми, які виробляють дивовижну каву у високогір’ї Чіапас. У регіоні ці птахи відомі не лише тим, що для гніздування віддають перевагу «каволендам», а й тим, що вони є символом автентичності та свободи.
Кава оброблена митим способом. Ферментацію проводили впродовж 20-24 годин. Оброблену каву висушили на сонці на піднятих африканських ліжках і бетонних патіо.
Кава в зернах Мексика Лас Которрас (Mexico Las Cotorras)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Мексика |
| Профіль чашки | Шоколад, горіх, слива |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
