Кава в зернах Коста-Ріка Палмічал (Costa Rica Palmichal)
Насичена кава з нотками фруктів, цитруса і шоколаду. Арабіка натуральної обробки. Має помірну кислинку.
Кава Коста-Ріка Палмічал вирощена на висоті 1500 м н.р.м на сімейній фермі Los Vindas в регіоні Лос Сантос.
Ця кава була оброблена на Palmichal Micro Mill натуральним способом.
Врожай 22/23.
Коротко про сімейну ферму Los Vindas
У 1969 році три брати Віндас - Едуардо, Леонель і Херардо - почали вирощувати саджанці кави на схилах гір Такуотарі, де вулканічний грунт та відносно сухий клімат ідеально підійшли для вирощування кави.
Віндаси виробляють один з найкращих сортів кави Коста-Ріки на своїх 60 гектарах. Брати Vindas мають чудові ділові відносини з Palmichal Mill, куди вони завжди доставляють повністю стиглі боби ідеальної якості.
Кава в зернах Коста-Ріка Палмічал (Costa Rica Palmichal)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Коста-Ріка |
| Профіль чашки | Фрукти, цитрус, шоколад |
| Склад | 100 % арабіка |
| Ступінь обсмаження | Середня |
