Кава Кенія Кіріньяга (Kenya Kirinyaga)
Нотки горіха, грейпфрута, шоколаду. Помірна кислинка.
Кава Кенія Кіріньяга вирощена на висоті 1500-1800 м н.р.м на червоному вулканічному грунті в регіоні Кіріньяга. Оброблена митим способом.
Після збирання каву відсортували, щоб видалити кавові вишні нижчої якості. Процеси депульпації та ферментації ретельно контролювали. Коли кава пройшла ці етапи обробки, її виклали на африканські ліжка для повільного сушіння на сонці. Під час сушки плоди регулярно перевертали.
Результат цих зусиль - унікальний смаковий профіль кави.
Кава Кенія Кіріньяга (Kenya Kirinyaga)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Горіх, грейпфрут, шоколад |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |