Кава Кенія Кікую (Kenya Kikuyu)
Кава натуральної обробки. Насичений яскравий смак з нотками полуничного джему і шоколаду. Середня кислинка.
Кенія Кікую вирощена на висоті 1600–1800 м н.р.м. у регіоні Нарок, відомому своїм унікальним мікрокліматом та родючими червоними вулканічними ґрунтами. Саме ці ґрунти, у поєднанні з висотою вирощування сприяють розвитку складного та насиченого смаку зерна.
Кава оброблена натуральним способом на станції Mara.
Кава Кенія Кікую (Kenya Kikuyu)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Полуничний джем, шоколад |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |