Кава Кенія Кікую (Kenya Kikuyu)
Насичений яскравий смак з нотками полуничного джему і шоколаду. Кава натуральної обробки. Середня кислинка.
Кенія Кікую вирощена на висоті 1600–1800 м н.р.м. у регіоні Нарок, відомому своїм унікальним мікрокліматом та родючими червоними вулканічними ґрунтами. Саме ці ґрунти, у поєднанні з висотою вирощування сприяють розвитку складного та насиченого смаку зерна.
Кава оброблена натуральним способом на станції Mara.
Кава Кенія Кікую (Kenya Kikuyu)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Кенія |
| Профіль чашки | Полуничний джем, шоколад |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
