Кава Кенія Керугоя (Kenya Kerugoya)
Кава спешелті класу з яскравою кислинкою. В смаку нотки порічки й сливи.
Каву Кенія Керугоя вирощують в окрузі Кіріньяга на висоті 1634-1900 м н.р.м. В цій місцевості добре дренований, родючий червоний вулканічний грунт.
Врожай збирають вручну і доставляють на фабрику Kerugoya, де каву обробляють митим способом. Фабрика знаходиться в центральній частині району Кіріньяга в місті Керугоя.
Врожай кави збирають двічі на рік: основний врожай (Main Crop) - з жовтня по грудень, а проміжний (Fly Crop) - з квітня по червень.
Кава Кенія Керугоя (Kenya Kerugoya)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Порічка, слива |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |