Кава Кенія Керугоя (Kenya Kerugoya)
Кава спешелті класу з яскравою кислинкою. В смаку нотки порічки й сливи.
Каву Кенія Керугоя вирощують в окрузі Кіріньяга на висоті 1634-1900 м н.р.м. В цій місцевості добре дренований, родючий червоний вулканічний грунт.
Врожай збирають вручну і доставляють на фабрику Kerugoya, де каву обробляють митим способом. Фабрика знаходиться в центральній частині району Кіріньяга в місті Керугоя.
Врожай кави збирають двічі на рік: основний врожай (Main Crop) - з жовтня по грудень, а проміжний (Fly Crop) - з квітня по червень.
Кава Кенія Керугоя (Kenya Kerugoya)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Кенія |
| Профіль чашки | Порічка, слива |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
