Кава Кенія Карімікуї (Kenya Karimikui)
Мікролот спешелті кави з нотками порічки, малини та шипшини. Яскрава кислинка
Кава Кенія Карімікуї вирощена на висоті 1700-1800 м н.р.м на багатому вулканічному піщаному грунті в регіоні Кіріньяга.
Каву обробили митим способом на фабриці Karimikui, яка є частиною Фермерського кооперативного товариство Рунгето. Для обробки використали прісну річкову воду з Кії. Після обробки зерна висушили на сонці на африканських ліжках (спеціальних піднятих столах з сіткою).
Фермерське кооперативне товариство Рунгето було створено фабриками Kiangoi, Karimikui та Kii з регіону Kirinyaga в Кенії.
Кава Кенія Карімікуї (Kenya Karimikui)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Порічка, малина, шипшина |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |