Кава Кенія Камвенджа (Kenya Kamwenja)
Знижка 7%!
Кількість акційних товарів обмежена
Кава Кенія Камвенджа (Kenya Kamwenja)
Мікролот спешелті кави з нотками порічки та какао. Середня кислинка. Мита обробка.
Кава Кенія Камвенджа вирощена на висоті приблизно 2000 м над рівнем моря в окрузі Ньєрі на фермі Nyeri Hill.
Ферма була заснована у 1904 році, а з 1914 року почала вирощувати каву. Нині вона займає 344 гектари та налічує близько 400 000 дерев.
Щоб кава отримувала достатню кількість вологи, Nyeri Hill впровадила систему крапельного зрошення, яка охоплює третину територій, але в планах охопити всю територію. Кавове лушпиння, яке залишається після обробки ягід, використовують як органічне добриво для збагачення грунту. Для підтримки високої врожайності кожні шість місяців кавові дерева замінюють молодими та стійкими до хвороб.
Кава оброблена митим способом. Сорт названий на честь одного з пунктів обробки ферми – Камвенджа.
Кава Кенія Камвенджа (Kenya Kamwenja)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Порічка, какао |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |