Кава Кенія Камвіу (Kenya Kamviu)
Знижка 10%!
Кількість акційних товарів обмежена
383 грн 425 грн
Кава Кенія Камвіу (Kenya Kamviu)
Преміальна кава з нотками ягід, цитруса та вишні.
Каву Кенія Камвіу вирощують на висоті 1750 м н.р.м в окрузі Ембу, який знаходиться в центральній частині Кенії.
Кавова ферма Камвіу вкрита червоним вулканічним грунтом, який насичує плоди мінералами та органічними корисними речовинами.
Зібрані стиглі плоди очищують від шкірки та м’якоті за допомогою дискового пульпера. Очищені ягоди ферментують протягом ночі. Після цього каву висушують на африканських ліжках (піднятих столах з сіткою). Час сушіння може складати від 7 до 15 днів, залежно від клімату та температури навколишнього середовища.
Кава Кенія Камвіу (Kenya Kamviu)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Кенія |
| Профіль чашки | Ягоди, цитрус, вишня |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
