Кава Кенія Кагую (Kenya Kaguyu)
Кава спешелті класу з яскравою кислинкою та гарним балансом. В смаку нотки чорної смородини та сухофруктів.
Кава Кенія Кагую вирощена на висоті 1650-1800 м н.р.м в регіону Кіріньяга. Сорт оброблений митим способом на мийній станції Кагую, яка розташована недалеко від міста Керугоя. Ця західна частина Кіріньяги має одні з найродючіших ґрунтів у країні.
Урожай кави зібрали й доставили на мийну станцію Кагую, де його відсортували вручну, вилучивши недозрілі та дефектні ягоди. Плоди депульпували, ферментували, після цього зерна в пергаментній оболонці промили та висушили.
Кава Кенія Кагую (Kenya Kaguyu)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Чорна смородина, сухофрукти |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |