Кава Кенія Гачата (Kenya Gachatha)
Знижка 10%!
Кількість акційних товарів обмежена
Кава Кенія Гачата (Kenya Gachatha)
Спешелті кава з нотками ягід і шипшини, які замінюються нотками стиглої вишні, коли кава охолоджується. Яскрава кислинка.
Кава Кенія Гачата вирощена на висоті 1800-2100 м н.р.м. на фермі Gachatha в окрузі Ньєрі. Оброблена митим способом.
Ферма Gachatha розташована на схилах гірського хребта Абердер, вкритих родючими червоними вулканічними грунтами, які ідеально підходять для виробництва кави.
Після збору стиглих плодів дрібні фермери одразу доставляють ягоди на ферму, де каву депульпують та ферментують. Далі зерна висушують на африканських ліжках (піднятих столах з сіткою). Тривалість сушіння залежить від клімату та температури навколишнього середовища.
Після висушування зерна сортують за розміром, використовуючи сита, а також за вагою - пневматичним способом, коли потік повітря відділяє важкі зерна від легких.
Наостанок ретельно відбирають дефектні зерна – ті, що не відповідають за кольором, розміром або пошкоджені комахами.
Кава Кенія Гачата (Kenya Gachatha)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Кенія |
| Профіль чашки | Ягоди, шипшина, вишня |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
