Кава Кенія Абердер (Kenya Aberdare)
Кава спешелті класу з нотками малини, порічки, лісових ягід. Яскрава кислинка.
Кава Кенія Абердер вирощена на висоті 1550-1800 м н. р. м. на червоному вулканічному грунті в окрузі Ньєрі.
Ця кава походить зі схилів гірського хребта Абердер, який славиться різноманітними екосистемами, включаючи бамбукові ліси, болота та альпійську рослинність. Велика висота вирощування створює ідеальні умови для повільного дозрівання ягід, що підвищує їхню щільність та насиченість смаку.
Сорт оброблений митим способом, після чого висушений на сонці.
Кава Кенія Абердер (Kenya Aberdare)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Кенія |
Профіль чашки | Малина, порічка, лісові ягоди |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |