Кава в зернах Гватемала Сан Хосе (Guatemala San Jose)
Кава Гватемала Сан Хосе вирощена в регіоні Сан-Хосе-Поакіль у департаменті Чімальтенанго. В цьому регіоні є невеликі виробники, які вирощують різновиди бурбон і катуаі.
Висота в цьому регіоні в середньому становить 1900 м над рівнем моря. Це створює мікроклімат, який дає особливу каву.
Арабіка Гватемала Сан Хосе оброблена митим способом на станції Beneficio Catalan washing station.
Кава в зернах Гватемала Сан Хосе (Guatemala San Jose)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Гватемала |
Профіль чашки | Ягоди, шоколад |
Ступінь обсмаження | Середня |