Кава в зернах Гватемала Сан Хосе (Guatemala San Jose)
Кава Гватемала Сан Хосе вирощена в регіоні Сан-Хосе-Поакіль у департаменті Чімальтенанго. В цьому регіоні є невеликі виробники, які вирощують різновиди бурбон і катуаі.
Висота в цьому регіоні в середньому становить 1900 м над рівнем моря. Це створює мікроклімат, який дає особливу каву.
Арабіка Гватемала Сан Хосе оброблена митим способом на станції Beneficio Catalan washing station.
Кава в зернах Гватемала Сан Хосе (Guatemala San Jose)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Гватемала |
| Профіль чашки | Ягоди, шоколад |
| Ступінь обсмаження | Середня |
