Кава в зернах Гватемала Ріо Очо (Guatemala Rio Ocho)
Знижка 20%!
Кількість акційних товарів обмежена
1 132 грн 1 415 грн
Кава в зернах Гватемала Ріо Очо (Guatemala Rio Ocho)
Класичний сорт з нотками шоколаду, горіха та фруктів.
Каву Гватемала Ріо Очо вирощують на висоті 1500-2000 м н.р.м в регіоні Уеуетенанго та обробляють митим способом.
Стиглі кавові ягоди депульпують, а потім ферментують протягом 24 годин. Після цього викладають зерна на патіо, щоб висушити їх до оптимальної температури.
Річка Rio Ocho, яка проходить в цій місцевості, створює сприятливий мікроклімат. Прохолодні ночі й теплі дні забезпечують повільне дозрівання кави.
Кава в зернах Гватемала Ріо Очо (Guatemala Rio Ocho)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Гватемала |
| Профіль чашки | Шоколад, горіх, фрукти |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Средняя |
