Кава в зернах Гондурас Лемпіра (Honduras Lempira)
Міцний, насичений смак з нотками какао і горіха. Мінімальна кислинка.
Кава Гондурас Лемпіра вирощена на висоті 1700 м н.р.м в регіоні Сан-Андрес, Лемпіра. Моносорт походить з ферми El Cacique, розташованої на арцилозних грунтах, які ідеально підходять для вирощування високоякісної кави.
Обробляє каву Хосе Саломон Бенітез. Перед обробкою він ретельно відбирає ягоди, видаляючи дефектні. Після цього депульпує плоди та ферментує їх протягом 36 годин. Після обробки висушує зерна на сонці.
Кава в зернах Гондурас Лемпіра (Honduras Lempira)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Гондурас |
Профіль чашки | Какао, горіх |
Склад | Арабіка 100% |
Ступінь обсмаження | Середня |