Кава в зернах Ефіопія Урага (Ethiopia Uraga)
Мікролот яскравої кави з алкогольними нотками. У смаку шоколадний лікер, какао, ягоди і сухофрукти.
Кава Ефіопія Урага вирощена на висоті 1800-2200 м н. р. м. в регіоні Гуджі, районі Урага. Ця місцевість - одна із найбільш високогірних серед кавовиробничих районів світу. В деяких частинах регіону кава росте на висоті понад 2300 м н. р. м. На такій висоті урожай значно менший, але якість кави дуже висока. Район Гуджі Урага відомий родючими грунтами. Більшість кавових дерев тут досить молоді.
Після збору врожаю каву відправляють на станцію Suke Werekata. Щоб краще зосередитись на якості, ця станція обробляє лише експериментальну каву. Результат такого підходу – виробництво анаеробної кави найвищої якості.
Каву Ефіопія Урага анаеробно обробляли на станції 72 години, після чого висушили зерна на африканських ліжках (спеціальних піднятих столах з сіткою).
Кава в зернах Ефіопія Урага (Ethiopia Uraga)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Ефіопія |
Профіль чашки | Шоколадний лікер, какао, ягоди, сухофрукти |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |