Кава в зернах Ефіопія Данче (Ethiopia Danche)
Кава анаеробної обробки з нотками тропічних фруктів, ягід і шоколаду. Має яскраву кислинку.
Кава Ефіопія Данче - вирощена на висоті 2100 - 2300 м н. р. м. в відомому селі Данче, яке розташоване в зоні Гедео.
Каву зібрали вручну після чого анаеробно ферментували цілі ягоди в бочках протягом 48 годин. Потім з ягід зняли шкірку, залишивши частину муселяжу. В такому вигляді зерна висушили на африканських ліжках (спеціальних піднятих столах з сіткою).
Кава в зернах Ефіопія Данче (Ethiopia Danche)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Ефіопія |
| Профіль чашки | Тропічні фрукти, ягоди, шоколад |
| Склад | Арабіка 100 % |
