Кава в зернах Ефіопія Данче (Ethiopia Danche)
Знижка 20%!
Кількість акційних товарів обмежена
1 238 грн 1 548 грн
Кава в зернах Ефіопія Данче (Ethiopia Danche)
Кава анаеробної обробки з нотками тропічних фруктів, ягід і шоколаду. Має яскраву кислинку.
Кава Ефіопія Данче - вирощена на висоті 2100 - 2300 м н. р. м. в відомому селі Данче, яке розташоване в зоні Гедео.
Каву зібрали вручну після чого анаеробно ферментували цілі ягоди в бочках протягом 48 годин. Потім з ягід зняли шкірку, залишивши частину муселяжу. В такому вигляді зерна висушили на африканських ліжках (спеціальних піднятих столах з сіткою).
Кава в зернах Ефіопія Данче (Ethiopia Danche)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Ефіопія |
Профіль чашки | Тропічні фрукти, ягоди, шоколад |
Склад | Арабіка 100 % |