Кава в зернах Ефіопія (Ethiopia)
Кава з Ефіопії, яка містить зерна з регіону Ліма 2023 року врожаю та зерна з регіону Йоргачеф 2022 року врожаю.
Ця кава частково втратила свій смак, оскільки урожай зеленого зерна відпочив на складі. Саме тому ми значно знизили ціну на Ефіопію.
Кава з регіону Ліму вирощена на висоті 1850 м н.р.м на червоному чорноземі на фермі Gembo в регіоні Оромія. Ландшафт регіону включає гори, високі ліси та рівнини. Кава оброблена митим способом на станції Gulifa coffee pulping/washing station.
Кава з регіону Йоргачеф вирощена на висоті 2200 м н.р.м в тіні дерев. Зібрана вручну та оброблена митим способом.
Секрет смаку кави з Ефіопії
В Ефіопії понад 65 % кавових дерев - дика арабіка. Висота плантацій складає не менше 1500 метрів над рівнем моря. Крім цього, клімат в даній місцевості відомий достатньою кількістю опадів, ґрунт багатий мінералами. Саме ці особливості зростання роблять каву такою смачною і ароматною.
Кава в зернах Ефіопія (Ethiopia)
Характеристики | |
---|---|
Країна походження | Ефіопія |
Склад | Арабіка 100 % |