Кава в зернах Коста-Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazu)
Насичений смак з нотками горіха, шоколаду та цитруса. Мінімальна кислинка.
Кава Коста-Ріка Тарразу вирощена на висоті 1000-2000 м н.р.м у найвідомішому кавовиробничому регіоні країни – Тарразу. Цей сорт обробляє спільнота фермерів з Кооперативу Тарразу. На всіх етапах виробництва – від ферми до експорту - Кооператив дотримується суворих заходів контролю якості.
Сорт оброблений митим способом.
Кава в зернах Коста-Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazu)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Коста-Ріка |
| Профіль чашки | Горіх, шоколад, цитрус |
| Склад | 100 % арабіка |
| Ступінь обсмаження | Середня |
