Кава в зернах Колумбія Ла Глорієта (Colombia La Glorieta)
Мікролот кави інф'юз. В смаку нотки тропічних фруктів, печива та ванілі. Середня кислинка.
Кава Колумбія Ла Глорієта вирощена на висоті 1350-1400 м н.р.м в департаменті Кіндіо. Кава походить з ферми La Glorieta, яка належить кавовому фермеру у третьому поколінні - Ернандо Арсілі.
Щоб кава мала такий яскравий смак, але водночас була натуральною, фермер використав експериментальний спосіб обробки.
Після збору стиглих плодів Ернандо Арсіла помістив ягоди в шкірці в ферментаційні баки, додавши подрібнені банани. В анаеробному середовищі в баках відбувалось бродіння протягом 72 годин. Після цього фермер депульпував каву (видалив шкірку), обережно промив та виклав зерна на спеціальні столи, щоб кава досягла ідеального вмісту вологи.
Ферма La Glorieta займає площу 35 гектарів та розташовується на вулканічному грунті. Ернандо Арсіла піклується про грунт, використовуючи передові практики, які допомагають його відновлювати, наприклад, органічний компост, посадку місцевих дерев та видалення бур’янів біля кавових дерев.
Кава в зернах Колумбія Ла Глорієта (Colombia La Glorieta)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Мексика |
Профіль чашки | Тропічні фрукти, печиво, ваніль |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |