Кава в зернах Колумбія Карамболо (Colombia Carambolo)
Знижка 16%!
Кількість акційних товарів обмежена
Кава в зернах Колумбія Карамболо (Colombia Carambolo)
Тропічна спешелті кава з нотками карамболи та манго.
Кава Колумбія Карамболо вирощена на висоті 1780-1900 м н.р.м. в регіоні Уїла.
Зібраний врожай кавових ягід доставляють на млин, де їх спочатку дезінфікують, а потім залишають на відкритому повітрі на 24 години для окиснення. Після цього плоди депульпують та поміщають у герметичні ємності для короткої анаеробної ферментації. На наступному етапі каві влаштовують термічний шок – обробляють гарячою та холодною водою. Після цього зерна висушують в механічних сушарках до оптимальної вологості та витримують щонайменше тиждень.
Сорт експортує компанія Lohas Beans, яка співпрацює напряму з кавовими фермерами.
Кава в зернах Колумбія Карамболо (Colombia Carambolo)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Колумбія |
| Профіль чашки | Карамбола, манго |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
