Кава в зернах Ефіопія Ненсебо Сукке (Ethiopia Nensebo Sukke)
Ефіопія Ненсебо Сукке – кава натуральної обробки. Виробник цього сорту – Ібрахім Джейлан Гашу, ефіопський легкоатлет світового класу, відомий як переможець у бігу на 10 000 м в Англії.
Спортсмен дуже цікавився роботою із сільським населенням. Завдяки цьому він знайшов каву. Ібрахім вирішив інвестувати у виробничо-збутовий ланцюжок кави та почав працювати на майданчику Сукке.
Сорт Ненсебо Сукке вирощують на висоті 2050 м н.р.м. Урожай збирають вибірково вручну. Сушать на піднятому ложі протягом 18-25 днів. Термін сушіння залежить від клімату.
Кава в зернах Ефіопія Ненсебо Сукке (Ethiopia Nensebo Sukke)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Ефіопія |
Профіль чашки | Абрикос, шоколад |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |