Кава в зерна Коста-Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazu SHB EP)
Кава Коста-Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazu SHB EP) відома високою якістю та унікальним смаком.
Коста-Ріка вирощує популярні і затребувані сорти кави, так як цьому сприяють родючі грунти, велика висота та унікальні райони.
Сорт Коста-Ріка Тарразу відповідає стандартній коста-риканській якості кави - SHB EP. Strily Hard Bean (SHB) означає, що каву вирощували на висоті понад 1350 метрів. Ландшафт Коста-Ріки дозволяє вирощувати кавові дерева на цій ідеальній висоті в різних регіонах країни. Кава SHB проявляє унікальні якості: цитрусовая кислотність, а також складне поєднання фруктових і м'яких нот шоколаду. Позначення EP говорить про те, що сирі зерна сортувати вручну, щоб видалити будь-які дефекти.
Кава в зерна Коста-Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazu SHB EP)
Характеристики | |
---|---|
Гірчинка | |
Кислинка | |
Країна походження | Коста-Ріка |
Профіль чашки | Чорний чай, цитрус |
Склад | Арабіка 100 % |
Ступінь обсмаження | Середня |
Розмір зерен | 17-18 |