Кава в зернах Коста-Ріка Ла Пастора (Costa Rica La Pastora)
Насичений смак з нотками горіха, шоколаду та цитруса. Середня кислинка.
Кава Коста-Ріка Ла Пастора вирощена на висоті 1200-1900 м н.р.м в зоні Лос Сантос кантону Тарразу. Після збору врожаю зерна відсортували вручну, щоб усунути можливі дефекти. Обробку провели митим способом.
Кооператив Тарразу дотримується суворих заходів контролю якості на всіх етапах виробництва - від ферми до експорту.
Кава в зернах Коста-Ріка Ла Пастора (Costa Rica La Pastora)
| Характеристики | |
|---|---|
| Гірчинка | |
| Кислинка | |
| Країна походження | Коста-Ріка |
| Профіль чашки | Горіх, шоколад, цитрус |
| Склад | Арабіка 100 % |
| Ступінь обсмаження | Середня |
